Skaffa ett snyggt badrum

Med nya badrumsmöbler, en tidstypisk badrumsinredning och med inslag av personliga detaljer eller designerföremål så har du ett snyggt badrum som lätt blir hemmets trendigaste rum.

Glöm inte bort badrummet. Låt inte ditt badrum bli det där rummet som inte får någon omtanke och som enbart fyller en praktisk funktion. Gör ditt badrum attraktivt med snygga badrumsmöbler som förhöjer badrummets atmosfär och som faktiskt blir ett rum som du gärna visar upp för dina gäster.

Hur vill du inreda?

Att påbörja ett renoveringsarbete eller att beställa ett helt nytt badrum till ett nyproducerat hus är inte det lättaste. Själva processen att beställa är enkel men när det kommer till färg och form och till vilken stil som badrummet ska ha, ja då kan det plötsligt bli svårt. Det finns mängder av badrumsinspiration på nätet och det kan ta timmar att titta igenom en bråkdel av detta när du är på jakt efter inspiration till inredning badrum. För att reducera tidsåtgången men samtidigt få ett bra utbud att välja från, kan du välja ett fåtal leverantörer som är specialiserade på badrumsinredning och istället helhjärtat titta igenom deras produktinnehåll så att du hittar precis det som du letar efter.

Retro eller modernt

Ordet retro syftar på svunna tider och många älskar att återskapa ett mode från ett annat decennium eller ett annat sekel. För retro-inspirerade badrum från 40- och 50-talet kan du välja badrumsinredning med en touch av pastell; dvs. ljusblått och ljusrosa. Dagens pastellfärger som används i badrum är något mer matta och dova än för ca 50- 70 år sedan men kan ge dig den känslan som du är på jakt efter. Tidlösa badrum har oftast en bas av vitt, dvs. vita väggar och vitt klinkergolv och till detta vit badrumsinredning. Vitt är lätt att matcha med andra färger och vitt ger oftast ett rent intryck. Skapa fina kontraster i din badrum design och häng upp knallröda handdukar på stilrena handdukshängare eller satsa på snövitt rakt igenom där allt från inredning till flyttbara föremål går i vitt.

Listan kan göras lång

När du har bestämt dig för att ge dig själv ett nytt badrum ska du ta tid på dig att planera arbetet och skriva ner hur du vill ha det. Ta gärna hjälp av vänner och familj och bolla idéer och tankar med dem. Fråga om råd, men ha alltid sista ordet själv. Det är ju trots allt ditt badrum och din badrumsinredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *