Använd altanen på företaget till sommarens frukostar

Altaner är något som alla företag önskar att de hade tillgång till så snart vädret visar sin bättre sida. En altan på ett företag kan ha många olika funktioner. En av de saker som många använder deras altan till på företaget är att använda den till att få lite frisk luft och njuta sin frukost utomhus på altanen.

Väldigt många sitter inomhus hela dagen – på ett kontor eller liknanden när man är på jobbet och därför kan det vara underbart att ta en paus och gå ut för lite frisk luft samtidigt som man kan njuta sin frukost och få lite sol.

En liten paus från att sitta innanför kontorets väggar kan det vara viktigt för att kunna koncentrera sig bättre efteråt – och därför har många företag som redan har en altan på kontoret en bra bonus att erbjuda deras medarbetare på lunchen och liknande.

Altanen har också många andra fördelar.

Bor man på ett ställe i staden där trafiken bullrar mycket eller nära tågstationen så kan en altan vara en bra lösning på problemet. Altaner är bra på att isolera oväsen och kan positivt bidra till arbetsmiljön på kontoret.

Ökar värdet på byggnaden

Altaner är ett bra sätt att öka värdet på byggnaden som kontoret ligger i. Om det är företagets byggnad eller du bygger en altan på en privat bostad så är det ett utmärkt sätt att öka värdet på byggnaden. Så utöver de uppenbara fördelarna vid att ha en altan på byggnaden så kan man också få mer värde för sin byggnad om man senare vill sälja den.

Är man intresserad i en lägre värmeräkning så kan det också vara en bra idé att leta efter en altan till ens byggnad. Altaner har den goda egenskapen att kunna hålla på värmen. När man får en altan på sin byggnad kan man faktiskt spara helt upp emot 20% av värmeräkningarna om året samtidig med att man tillför värde till byggnaden.

Altaner har riktigt många fördelar, den stora nackdelen är naturligtvis de ekonomiska investeringar som behövs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *