Åk på företagsresa ut på havet

Det finns många sätt att täta banden i ett företag. Det är en stor anledning till att företag investerar i teambuilding och andra team arrangemang. Det är nämligen bevisat att ge många positiva bonusar bland medarbetarna. Det finns många former av teambuilding, härunder presenterar vi en som vi tycker kan vara ett riktigt bra sätt att bygga team anda i företaget.

En teambuildingresa ut på havet med en fiskestång i handen kan vara ett riktigt bra sätt att lära känna varandra bättre. Fiske är väldigt populärt och en resa ut på havet i en fiskebåt är ett perfekt sätt att knyta band mellan medarbetarna.

Vilka fiskar kan man fånga på havet?

Åker man ut på havet så finns det många olika fiskar man kan få på kroken. Härunder kommer vi att lista några av de fiskar du kan fånga när du är ute på en trålare på havet.

Plattfisk

Plattfisk finns et många av om man hittar de riktigt bra ställena på havet. Därför är en plattfisk också en av de fiskar som de flesta siktar efter när de är ute på trålaren. Det finns många olika typer av plattfisk i Sverige, härunder exempelvis flundror, spättor och tungor som finns på många ställen i landet.

Plattfisken är också formidabel på tallriken efter fisketuren. De är lätta att rensa och fungerar perfekt i många rätter.

För att fånga plattfisk används ofta en häckla samt ett lockbete som kan vara en sandmask eller räka. Skalräkor är speciellt bra eftersom de är väldigt lätta att få tag i, alla matbutiker säljer dem.

Torsk

En annan fisk man ofta åker ut på havet för att fånga är torsken. Det är en mycket större fisk än plattfisken och därför är det många som tycker att den är roligare att fånga. Åker man ut i högsäsongen så är det väldigt många fiskare ute och det kan vara svårt att fånga något. Torsken fiskas bäst med en torskhäckla som ger chans att fånga mer än en torsk åt gången.

De två fiskar är de vanligaste att gå efter på en trålaretur. Därefter kommer fiskar som sill, makrill och till dels olika hornfiskar i säsongen. Vi önskar er tur med krokarna och att ni får en bra teambuildingtur på havet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *