Sätt foliedekorationer på dina fönster och bli ihågkommen av kunderna

Fattas du en sista stilfull finish till din kontorsmiljö eller idéer till smart utnyttjande med marknadsföringsvärde av ditt företags stora glasfasad?

Folie till fönster och glas kan vara en vacker och elegant lösning om du önskar att avskärma större glasväggar eller ingångspartier av glas.

BBN Nordic sätter upp både tilldäckning och dekoration till glasväggar, mötesrum, kontor och liknande. Vi har fokus på ditt individuella behov och kommer gärna med goda idéer och förslag till design.

Om du har en mellangång av glas som bara skriker på extra brandingvärde, så har BBN Nordic lösningen till dig. Hur skulle det vara att dekorera glasgången med vackert sandblåst eller matterat folie som omkransar ditt företags logo eller slogan? På detta sättet kan du transformera dina glaspartier från att bara vara en yta av glas, till att vara ett designelement med ett starkt signalvärde – ett värde som dina kunder kommer att lägga märke till. Och komma ihåg!

BBN Nordic utför tilldäckning och dekoration både till hela ytor, raka linjer med utskuren text, t.ex. ditt företags logo eller slogan.

Avskärmning av stora glasytor kan också ha uppgiften att uttrycka en viss diskretion och ge dina möteslokaler och kontor en touch av privatliv och trygghet – det behöver bara att vara ett par raka linjer eller ett enkelt vitmatterat streck på tvärs av glasväggen, så får du upplevelsen av en avskärmad möteslokal eller kontor där planering av nästa års insatser kan försiggå i lugn och ro.

Du kan också använda folie till renovation av glasytor om du önskar att ge dina glasytor ett nytt uttryck. Varför inte dekorera dessa med ditt företags färger i olika smarta designs? Eller kanske använda glaspartierna till att uttrycka ditt företags kärnvärden? Ett sådant glasparti visar vad ditt företag står för och tror på och kan ses av både medarbetare och kunder.

Om du önskar att ändra färg på väggar, skåp och lådor så är dekorationsfolie en snabb och enkel lösning som ger ett bra resultat. Renovation av kontorsmiljöer, glasfasader och dess like behöver inte vara särskilt besvärligt eller göra ett märkbart hugg i årets budget. Dekorationsfolie kan fås i många olika design och färger så det finns rika möjligheter för att vara kreativ. Om du vill ha privata inredningstips eller titta på mer inspiration till bostaden så kan BBN Nordic ge goda råd och vägledning och hjälper självklart med både leverans och montering av dina nya foliedekorationer.

Vill du läsa mer eller se de fina lösningarna som BBN Nordic har skapat så titta här.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *